Knitting and weaving studio

kudo kaikkea kivaa

Kangaspuiden vuokraus

Hand weaving loom Helsinki.jpg
 

Kuvaus

Rakennamme kangaspuihimme valmiiksi erilaisia loimia, kuten huivin, kantoliinan, pyyhkeen, huovan tai maton. Loimet on esitelty osiossa Kudottavat loimet, ja niihin voi varata kudonta-aikaa lähettämällä meille viestin sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla. Suosittelemme ensin lukemaan täältä, miten homma Kutomolla toimii. Sitten voitkin tulla kutomaan, ja me hoidamme loput. Voit tuoda mukanasi omat kudemateriaalit tai ostaa niitä meidän kauttamme.

Paikalla on henkilökuntaa neuvomassa ja auttamassa aukioloaikojen puitteissa. Kutoja-asiakkaamme voivat halutessaan lainata studion avaimia, jolloin he ovat tervetulleita kutomaan joka päivä kello 7:n ja 22:n välillä.

Kudonnan hinta muodostuu vuokrapäivien, käytetyn loimen sekä mahdollisesti ostetun kudemateriaalin mukaan. Jos tuot omat kuteesi mukanasi, emme tietenkään veloita kuteista erillistä maksua.

Kangaspuiden vuokrauksen hinnat:

 • Kertavuokraus: 12 €/päivä

 • 10:n kerran kortti: 100 € (10 €/päivä). Voimassa vuoden verran ostohetkestä.

 

SIsältää

 • kudontavalmiin loimen

 • ohjausta ja neuvoja

 • kaikki tarvittavat kudonta- ja viimeistelyvälineet

 • mahdollisuuden ostaa kudemateriaalia.

 

Opi uusia taitoja ja tekniikoita

Kurssit

Knitting weaving craft courses.jpg
 

kuvaus

Järjestämme Kutomolla erilaisia käsityökursseja; aiheina ovat muun muassa kudonta, neulonta ja ompelu. Tutustu kurssikalenteriimme, ja kun löydät mielenkiintoisen kurssin, ilmoittautuminen onnistuu sähköpostin välityksellä.

Kursseja on eri pituisia: jotkut kestävät useita viikkoja ja toiset vain yhden viikonlopun. Hinnat riippuvat kurssien kestosta, ja ne löytyvät parhaiten kurssikalenterista.

Jos olet Helsingissä pikaisesti pistäytymässä, suosittelemme muutaman tunnin pikakurssia, jolla pääsee tutustumaan esimerkiksi räsymaton tai poppanan kutomisen saloihin. Niihin voi tutustua tarkemmin Airbnb Experiences -sivustolla. Jos haluat lisätietoja, lähetä meille viesti napsauttamalla tästä.

 

rentoudu hyvässä seurassa

Kässäkulma

Knitting cafe Helsinki.jpg
 

Kuvaus

Kun kaipaat paikkaa esimerkiksi neulomiseen tai virkkaamiseen, tule Kutomon kässäkulmaan! Olet tervetullut aukioloaikojemme puitteissa pistäytymään sohvannurkkaamme neulomaan, virkkaamaan, lukemaan ja jakamaan käsityöinnostusta samanhenkisessä seurassa. Keittiössämme voi myös keittää kahvit tai teet; kun tuomme kukin vuorollamme varastojen täydennystä, kaikki saavat nauttia höyryävistä kupposista.

Järjestämme myös neuletapaamisia keskiviikkoisin ja lauantaisin. Tarkempaa tietoa niistä on kalenterissa.

Ja tämä on siis aivan ilmaista lystiä!

 

Sisältää

 • kiehtovia keskusteluja

 • uusia ystäviä

 • iloa

 • aikaa itselle ja käsityölle!

 

Valikoituja merkkejä

Lankahyllyn aarteet

Yarn shop Helsinki.jpg
 

Kuvaus

Lankavalikoimamme on melko pienimuotoinen, mutta sitäkin kiinnostavampi. Meillä on aina hyllyssämme lankoja, joita et hevin löydä muualta. Otamme myyntiin pieniä eriä käsinvärjättyjä lankoja, lähituottajien lankoja ja muita harvinaisuuksia. Jos etsit jotain erityistä, kannattaa tulla tutustumaan lankavalikoimaamme!

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin tiedät, mitä aarteita meiltä milloinkin voi löytää.

 

luomapuut, ompelukoneet...

Muut palvelut

Rental sewing machine.jpg
 

kuvaus

Tarjoamme myös muita käsityöpalveluja. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lisätietoa tai kaipaat jotakin tiettyä palvelua. Lisätietoa palveluistamme on myös hinnastossa.

Saatavilla on muun muassa seuraavia palveluita:

 • ompelukoneiden vuokraus studiolla

 • luomapuiden vuokraus studiolla

 • asiantuntijapalvelut: Kaipaatko apua kotikangaspuiden kanssa? Tökkiikö työskentely? Me voimme auttaa.

 • studion tilavuokraus yksityistilaisuuksia ja juhlia varten.