Tietosuojakäytäntö

Voimassa 26. lokakuuta 2018 lähtien

Hyvä sivustolla vierailija

Olet varmaankin kuullut GDPR:stä? Kaikki puhuvat siitä, mutta harva tietää tarkalleen, mistä siinä on kysymys. Kerromme tässä, kuinka noudatamme yleistä tietosuoja-asetusta ja suojaamme yksityisyyttäsi.

Tietosuojakäytäntö

Dos Artesanas Oy ("me") hallinnoi sivustoa http://www.kutomostudio.com ("palvelu").

Tällä sivulla kerromme palvelua käyttäessäsi antamiesi henkilötietojen ja niihin liittyvien valintojen keräämisestä, käytöstä ja niiden edelleen luovutuksesta.

Dos Artesanas Oy:n tietosuojakäytännön laatimisessa on käytetty Free Privacy Policy -verkkosivustoa.

Käytämme antamiasi tietoja palvelumme toimittamiseen ja sen kehittämiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt tietojesi keräämisen ja käyttämisen tässä käytännössä kuvatulla tavalla.

tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme tietoja eri tarkoituksiin palvelun toimittamista ja parantamista varten.

Keräämämme tiedot

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palveluamme saatamme pyytää sinulta henkilötietoja (“henkilötiedot”), joita käytetään tunnistamiseesi sekä yhteydenpitoon kanssasi. Näitä tietoja ovat muun muassa seuraavat:

  • sähköpostiosoite

  • etunimi ja sukunimi

  • puhelinnumero

  • lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka.

Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Saatamme myös kerätä tietoja palvelun käytöstä (“käyttötiedot“). Näitä käyttötietoja ovat muun muassa tietokoneesi IP-osoite, selaintyyppi, selaimen versio, sivut, joilla vierailet palvelussamme, vierailun kellonaika ja päivämäärä, sivuilla käytetty aika, laitteen tunnistustiedot ja muut diagnostiikkatiedot.

Seurantatiedot ja evästeiden tiedot

Käytämme palvelussamme evästeitä ja muita samankaltaisia seurantatekniikoita seurataksemme palvelun tapahtumia ja kerätäksemme tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja ja jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi vierailemaltasi verkkosivustolta, ja ne tallennetaan laitteellesi. Muita käytettyjä seurantatekniikoita ovat jäljitteet, tunnisteet ja komentosarjat. Niitä käytetään tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä palvelumme parantamiseen ja analysointiin.

Voit asettaa selaimesi hylkäämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et salli evästeitä, et välttämättä voi käyttää palvelun kaikkia osia.

Esimerkkejä käyttämistämme evästeistä ovat istuntokohtaiset evästeet, valintaevästeet ja tietoturvaevästeet.

tietojen käyttö

Dos Artesanas Oy käyttää keräämiään tietoja eri tarkoituksiin voidakseen

  • toimittaa ja ylläpitää palvelua

  • ilmoittaa sinulle palveluun tehtävistä muutoksista

  • antaa sinulle mahdollisuuden osallistua palvelun interaktiivisiin toimintoihin niin halutessasi

  • toteuttaa asiakaspalvelua

  • analysoida tai tuottaa palvelun parantamisen kannalta arvokasta tietoa

  • valvoa palvelun käyttöä

  • havaita, ehkäistä ja ratkaista teknisiä ongelmia.

tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneille, ja niitä voidaan ylläpitää tietokoneilla, jotka sijaitsevat eri valtion, maakunnan, maan tai muun hallinnon lainkäyttöalueella, jossa tietosuojalainsäädäntö voi poiketa oman alueesi lainsäädännöstä.

Jos olet Suomen ulkopuolella ja annat meille tietojasi, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Suomeen ja käsittelemme niitä siellä.

Tietosuojakäytäntömme hyväksyminen ja tietojen antaminen meille katsotaan suostumukseksi tietojen siirtoon.

Dos Artesanas Oy ryhtyy kaikkiin tarpeellisiin toimenpiteisiin sen varmistamiseksi, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietoja siirretä toiselle organisaatiolle tai toiseen maahan ilman asianmukaisia, tietojesi turvaamiseksi tehtäviä valvontatoimia.

tietojen luovuttaminen

Lailliset vaatimukset

Dos Artesanas Oy voi luovuttaa tietojasi, mikäli uskomme sen olevan tarpeellista

  • lain vaatimusten täyttämiseksi

  • Dos Artesanas Oy:n oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi tai puolustamiseksi

  • mahdollisten palvelun väärinkäyttötapausten estämiseksi tai tutkimiseksi

  • palvelun käyttäjien tai muiden ihmisten turvallisuuden takaamiseksi

  • lakisääteisen vastuun suojaamiseksi.

Tietoturva

Tietojesi turvaaminen on meille tärkeää, mutta muista, että mikään internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirtotapa tai sähköinen tallennusmenetelmä ei ole sataprosenttisen turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseksi, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä ("palveluntarjoajat") avustamaan palvelumme toimittamisessa, toimittamaan palvelua puolestamme, suorittamaan palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy tietoihisi vain hoitaakseen edellä mainittuja tehtäviä puolestamme, eikä niillä ole oikeutta luovuttaa tai käyttää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Analytiikka

Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia valvomaan tai auttamaan meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Google Analytics

  • Google Analytics on Googlen tarjoama web-pohjainen analytiikkapalvelu, joka seuraa verkkosivuston liikennettä ja raportoi siitä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseksi ja valvomiseksi, ja tietoja jaetaan muiden Googlen palvelujen kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainosten kontekstointiin ja mukauttamiseen.

  • Voit estää sivuston toimintaa koskevien tietojen käyttämisen Google Analyticsissa asentamalla selaimeesi Google Analyticsin opt-out-lisäosan. Lisäosa estää verkkosivustoilla käynnissä olevaa Google Analyticsin JavaScriptia (gtag.js, ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta sivuston käyntitietoja Google Analyticsille.

  • Lisätietoa Googlen tietosuojakäytännöistä: https://policies.google.com/privacy?hl=fi&gl=ZZ

Muille sivustoille johtavat linkit

Palvelussamme saattaa olla linkkejä toisille verkkosivustoille, jotka eivät ole meidän hallinnoimiamme. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut siirretään kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme tutustumaan kaikkien vierailemiesi sivustojen tietosuojakäytäntöihin.

Me emme valvo kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisältöä, tietosuojakäytäntöjä tai muita käytäntöjä emmekä ole vastuussa niistä.

Lasten yksityisyyden suojaaminen

Palvelumme ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille ("lapset").

Emme tarkoituksellisesti kerää henkilötietoja alle 18-vuotiailta. Jos olet alaikäisen huoltaja ja tiedät, että lapsi on toimittanut meille henkilötietojaan, ota meihin yhteyttä. Jos tietoomme tulee, että olemme keränneet henkilötietoja lapselta ilman huoltajan suostumusta, poistamme tiedot palvelimiltamme.

muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme aika ajoin. Ilmoitamme muutoksista julkaisemalla päivitetyt tiedot tällä sivulla.

Suosittelemme aika ajoin tarkistamaan, onko tietosuojakäytäntöön tullut muutoksia. Muutokset tulevat voimaan silloin, kun ne julkaistaan tällä sivulla.

ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen studio@kutomostudio.com.

Piditkö lukemastasi? Ehkäpä haluat myös tutustua vastuuvapauslausekkeeseemme tai käyttöehtoihimme.