Kudottavissa olevat loimet

Saat lisätietoja kustakin loimesta napsauttamalla kyseisen projektin kuvaa. Jos haluat tulla kutomaan jotakin näistä, ota meihin yhteyttä lomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Tärkeää! Jos olet uusi asiakas, lue jäljempänä olevat ohjeet kangaspuiden varaamiseen.

 
 
 
 

Haluaisitko kutoa jotakin aivan muuta?

Kerro toki!


 

Näin Kutomo toimii

Luethan nämä ohjeet tarkasti, niin tiedät, kuinka Kutomo ja kangaspuiden varaaminen toimii. Jos jokin jää askarruttamaan, katso osio Usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

  1. Valitse loimi, jota haluat tulla kutomaan.

  2. Lähetä meille viesti ja kerro, mitä haluat tulla kutomaan, kuinka pitkän työn haluat kutoa, kuinka moneksi päiväksi haluat varata kangaspuut ja mitkä olisivat sinulle sopivia aikoja seuraavien parin viikon aikana.

  3. Ilmoitamme tiistaisin* loimien varaustilanteesta sähköpostitse. Koska samaan loimeen on tulossa useita kutojia, meidän täytyy ensin varmistaa, että lointa on riittävästi jäljellä. Lisäksi jäsenillä on etusija varauksia tehtäessä. Lue lisää jäsenyysohjelmista täältä.

  4. Päätä, mitä kudemateriaalia käytät työhösi. Saat meiltä vinkkejä, ja meidän kauttamme on myös saatavilla hyvä valikoima erilaisia lankoja, jos jemmastasi ei satu löytymään mitään sopivaa. Suosittelemme piipahtamaan paikan päällä studiolla hyvissä ajoin ennen työn aloittamista etenkin siinä tapauksessa, jos päädyt tilaamaan lankoja.

  5. Tule kutomaan ja nauttimaan tekemisen riemusta!

  6. Kun työsi on valmis, jätä se kiinni kangaspuihin. Me irrotamme sen puolestasi.

  7. Kun työsi on irrotettu, mittaamme sen saadaksemme selville, paljonko työhön kului lointa, ja voidaksemme laskea työn kustannukset.

  8. Sitten työ onkin valmis kotiin vietäväksi!** Annamme halutessasi vinkkejä työn viimeistelyyn, ja voit käyttää siihen ompelukoneitamme ja silitysrautaamme.

*Jotta voimme ilmoittaa varaustilanteesta ajoissa, pyydämme ystävällisesti tekemään varaukset maanantaihin kello 9:ään mennessä.

**Muistathan, että meillä käy ainoastaan korttimaksu.