Kudottavissa olevat loimet

Saat lisätietoja kustakin loimesta napsauttamalla kyseisen projektin kuvaa. Jos haluat tulla kutomaan jotakin näistä, ota meihin yhteyttä lomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

 
 
 
 

Haluaisitko kutoa jotakin aivan muuta?

Kerro toki!


 

Näin Kutomo toimii

VARAA KANGASPUUT, KUDO JA NAUTI LOPPUTULOKSESTA!

Tarkempia ohjeita kangaspuiden varaamiseen:

  1. Valitse loimi, jota haluat tulla kutomaan.

  2. Lähetä meille viesti ja kerro, mitä haluat tulla kutomaan, kuinka pitkän työn haluat kutoa, kuinka moneksi päiväksi haluat varata kangaspuut ja mitkä olisivat sinulle sopivia aikoja seuraavien parin viikon aikana. Odota sähköpostivahvistusta.

  3. Päätä, mitä kudemateriaalia käytät työhösi. Saat meiltä vinkkejä, ja meidän kauttamme on myös saatavilla hyvä valikoima erilaisia lankoja, jos jemmastasi ei satu löytymään mitään sopivaa. Suosittelemme piipahtamaan paikan päällä studiolla hyvissä ajoin ennen työn aloittamista etenkin siinä tapauksessa, jos päädyt tilaamaan lankoja.

  4. Tule kutomaan ja nauttimaan tekemisen riemusta! Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kutomisesta, sillä autamme kaikissa työvaiheissa.

  5. Kun työsi on valmis, jätä se kiinni kangaspuihin. Me irrotamme sen puolestasi.

  6. Kun työsi on irrotettu, mittaamme sen saadaksemme selville, paljonko työhön kului lointa, ja voidaksemme laskea työn kustannukset*.

  7. Sitten työ onkin valmis kotiin vietäväksi! Annamme halutessasi vinkkejä työn viimeistelyyn, ja voit käyttää siihen ompelukoneitamme ja silitysrautaamme.

Jos jokin jäi askarruttamaan, katso osio Usein kysyttyjä kysymyksiä tai ota meihin yhteyttä.

*Huomioithan, että meillä käy ainoastaan korttimaksu.