Knitting and weaving studio

kudonta- ja neulontastudio helsingissä

Lankakauppa on auki!

20190131_163552-01.jpeg
 
 

Helsingin ensimmäinen kudonta- ja neulontastudio!

KUTOMO Craft Studio on käsityöharrastajien kokoontumispaikka Helsingin Jätkäsaaressa. Meillä muun muassa kudotaan kangaspuilla, neulotaan, virkataan ja ommellaan.

Valitse mieleisesi loimi: meillä voit kutoa esimerkiksi huivin, kantoliinan, huovan tai vaikka perinteisen räsymaton. Sopivaa kudottavaa löytyy varmasti niin aloittelijalle kuin vanhalle tekijällekin. Inspiraatiota työhösi voit hakea vaikkapa pienestä mutta sitäkin tarkoin valikoidummasta lankahyllystämme.

Järjestämme myös erilaisia käsityökursseja ja -tapahtumia.

Meille ei tarvitse tehdä tikusta asiaa, sillä sohvannurkkaan voi aina tulla neulomaan tai virkkaamaan ja nauttimaan samanhenkisestä seurasta. Käsityönautinnon maksimoimiseksi voit myös kiehauttaa teet tai kahvit pikku keittiössämme.

Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt kärryillä Kutomon tapahtumista!

 

Tulevat kurssit

 

Kudottavat loimet

Meiltä voi varata kudontavuoroja valmiisiin loimiin. Voit olla aivan vasta-alkajakin, sillä me autamme kaikissa työvaiheissa. Alla näet nyt kudottavissa olevat loimet:

 

ajankohtaista

Kiinnostaako punch needle -tekniikka?

Onko sinunkin Instagram-syötteesi nykyään täynnä upeita punch needle -töitä? Jos haluat itse oppia tätä suosittua kirjontatekniikkaa, jota myös tuftaukseksi kutsutaan, tule kurssille! Seuraava kurssi järjestetään 16. lokakuuta klo 17-20.

Tutustu kurssin vetäjään Heliin ja hänen töihinsä Instagramissa: Lemons And Yarn.

 

Kudo oma hellehuivi

Käsityöbloggaaja Henkinen mummo suunnitteli meille ihanan kesäisen loimen, josta voi kutoa monenmoista kivaa: erilaisia huiveja, kesäpeiton tai vaikka vaatetuskankaan. Lue lisää Saaran Henkinen mummo -blogista ja tutustu loimeen!

 

Mitä tehdä Helsingissä?

Kaipaatko tekemistä Helsingin-reissulle? Blogistamme löydät vinkkejä niin lankakauppojen koluamiseen kuin kahviloissa notkumiseenkin.