Knitting and weaving studio

kudonta- ja neulontastudio helsingissä

Lankakauppa on auki!

20190131_163552-01.jpeg
 
 

Helsingin ensimmäinen kudonta- ja neulontastudio!

KUTOMO Craft Studio on käsityöharrastajien kokoontumispaikka Helsingin Jätkäsaaressa. Meillä muun muassa kudotaan kangaspuilla, neulotaan, virkataan ja ommellaan.

Valitse mieleisesi loimi: meillä voit kutoa esimerkiksi huivin, kantoliinan, huovan tai vaikka perinteisen räsymaton. Sopivaa kudottavaa löytyy varmasti niin aloittelijalle kuin vanhalle tekijällekin. Inspiraatiota työhösi voit hakea vaikkapa pienestä mutta sitäkin tarkoin valikoidummasta lankahyllystämme.

Järjestämme myös erilaisia käsityökursseja ja -tapahtumia.

Meille ei tarvitse tehdä tikusta asiaa, sillä sohvannurkkaan voi aina tulla neulomaan tai virkkaamaan ja nauttimaan samanhenkisestä seurasta. Käsityönautinnon maksimoimiseksi voit myös kiehauttaa teet tai kahvit pikku keittiössämme.

Tilaa uutiskirjeemme, niin pysyt kärryillä Kutomon tapahtumista!

 

Tulevat kurssit

 

Kudottavat loimet

Meiltä voi varata kudontavuoroja valmiisiin loimiin. Voit olla aivan vasta-alkajakin, sillä me autamme kaikissa työvaiheissa. Alla näet nyt kudottavissa olevat loimet:

 

ajankohtaista

Punch needle -kurssi TÄYNNÄ!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille, ota meihin yhteyttä.

22.5. Kurssi: Johdatus punch needle -tekniikkaan

 

Pikakurssit

Oletko vierailemassa Helsingissä ja haluaisit tutustua perinteiseen suomalaiseen käsityömuotoon? Tule studiollemme kolmen tunnin pikakurssille tutustumaan räsymaton kutomisen saloihin.

 

Mitä tehdä Helsingissä?

Kaipaatko tekemistä Helsingin-reissulle? Blogistamme löydät vinkkejä niin lankakauppojen koluamiseen kuin kahviloissa notkumiseenkin.