Helsingin ja lähialueiden lankakauppoja

mitä tehdä Helsingissä - päivitetty viimeksi syyskuussa 2019

 

Jos mielit lankaostoksille Helsinkiin, ja hieman kauemmaksikin, tutustu alla olevaan listaan!

Snurre: Ruoholahdenkatu 4, 00180 Helsinki

Lankakauppa Helsingin ydinkeskustassa. Suurempiin tiloihin muuttaneen Snurren hyllyt suorastaan notkuvat niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin lankoja.

Vihreä Vyyhti: Toinen linja 1, 00530 Helsinki

Lähellä Hakaniemen toria. Tästä pikku putiikista löytyy lankoja ympäri maailmaa Uudesta-Seelannista Boliviaan ja Kiinasta Saksaan.

Menita: Korkeavuorenkatu 20, 00120 Helsinki, ja Yläkartanontie 26, 02360 Espoo

Menitalla on pääkaupunkiseudulla kaksi myymälää: toinen Helsingissä ja toinen Espoossa. Jälkimmäinen on selvästi suurempi, mutta molemmissa on kuitenkin kattava valikoima. Helsingin keskustassa olevaan myymälään pääsee ehkä hieman paremmin julkisilla kulkuneuvoilla, ja Espoon-myymälän alakerrassa puolestaan on myös kudontamateriaaleja ja -tarvikkeita.

Silmukka: Pinninkatu 25, 33100 Tampere

Tämä tamperelainen pikkuputiikki saa meiltä lämpimät suositukset. Sieltä löytyy erityisesti fingering-vahvuista lankaa mitä ihanimmissa väreissä, ja materiaaleissakin on mistä valita. Asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta suhtautuu neulontaan intohimoisesti!


Titityy: Cygnaeuksenkatu 2, 40100 Jyväskylä

Jyväskylässä sijaitseva puoti aloitti toimintansa verkkokauppana vuonna 2006, ja nykyään se on yksi Suomen suosituimmista lankakaupoista. Monien muiden lankamerkkien ohella erikoisuutena on oma brändi Tukuwool, jonka langat kehrätään ja värjätään Suomessa.