Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

olen varannut kangaspuut. milloin voin tulla kutomaan?

Kun olet varannut kudontavuoron kangaspuihimme, voit tulla kutomaan koska vain kello 7:n ja 22:n välisenä aikana. Saat tarvittaessa lainaan studion avaimen, joten pääset kutomaan silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Huomaa kuitenkin, että henkilökunta on paikalla vain varsinaisina aukioloaikoina.

Kun kudontainnostus iskee, joskus on vaikea lopettaa, mutta pitäydytään kuitenkin sovituissa ajoissa naapurisovun säilyttämiseksi. Kiitos!

 
 
 

Miten maksut hoidetaan?

Lankaostokset ja kangaspuiden vuokrauksen voit maksaa ainoastaan kortilla. Kurssiosallistumisen voit maksaa joko ensimmäisellä kerralla kortilla, tai halutessasi lähetämme sinulle laskun sähköpostiin ensimmäisen kurssiviikon aikana.

 
 
 

Mitä teen, kun kudontatyöni on valmis?

Jos henkilökuntaa on paikalla, autamme sinua irrottamaan työsi kangaspuista. Mittaamme työn, jotta saamme selville käytetyn loimen määrän. Neuvomme tarvittaessa työn viimeistelyssä, ja voit halutessasi käyttää siihen ompelukonetta ja muita studiolta löytyviä työvälineitä. Korttimaksun suoritettuasi voit viedä työsi kotiin ihasteltavaksi!

Jos henkilökuntaa ei ole paikalla, jätä työsi kiinni kangaspuihin. Irrotamme sen seuraavana työpäivänä ja ilmoitamme sinulle, kun voit tulla hakemaan ja maksamaan sen. Halutessasi voit vielä viimeistellä työsi studiolla ja esimerkiksi käyttää ompelukoneitamme.