Vastuuvapauslauseke

Hyvä sivustolla vierailija

Jotta emme joutuisi pulaan, meidän täytyy kertoa seuraavat asiat. Ne ovat tylsää luettavaa ja oikeastaan maalaisjärjen mukaisia, mutta nykymaailmassa ne kuuluvat asiaan. Joten hoidetaanpas tämä nyt alta pois.

mielipiteiden Vastuuvapaus

Tällä sivustolla ja blogissamme esitetyt mielipiteet ovat alkuperäisten kirjoittajien ja sisällöntuottajien mielipiteitä, eivätkä ne välttämättä edusta sivuston www.kutomostudio.com perustajien tai henkilökunnan mielipiteitä.

Yleinen Vastuuvapaus

Tämän sivuston sisältö ja tiedot on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Sivuston vierailijat käyttävät tietoja omalla vastuullaan.

Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että kaikki tiedot ovat oikein ja ajantasaisia. Sivusto www.kutomostudio.com ei kuitenkaan vastaa vahingoista, jotka saattavat syntyä sivustolla tai blogissa olevista virheellisistä tai puutteellisista tiedoista.

Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan sivuston toimivuuden. Internetin toiminnan ja käytetyn teknologian luonteen huomioon ottaen www.kutomostudio.com ei ole kuitenkaan vastuussa teknisistä ongelmista tai siitä, jos verkkosivusto on väliaikaisesti poissa käytettävissä.

Muiden internetsivustojen tavoin myös www.kutomostudio.com sisältää linkkejä ulkopuolisille sivustoille. Ulkopuolisia linkkejä napsauttamalla käyttäjä siirtyy pois tältä sivustolta. Ulkopuolisten sivustojen sisältö ei luonnollisesti ole tämän sivuston hallinnassa, emmekä me vastaa vahingoista, jotka saattavat syntyä napsauttamalla kolmannen osapuolen linkkejä tai luottamalla niihin. Emme vastaa millään tavoin ulkopuolisten sivustojen sisällöstä, kattavuudesta, oikeellisuudesta, laillisuudesta, toiminnasta, tuotteista tai palveluista.

tekijänoikeudet ja tavaramerkit

Kaikki tämän sivuston sekä blogimme sisältö ja kuvat ovat Dos Artesanas Oy:n ja sivuston www.kutomostudio.com omistamia tai niiden luvalla käytettyjä. Niiden luvaton käyttö on kiellettyä. Sisältöä ja kuvia ei saa kopioida, jäljentää, välittää, jakaa, ladata tai siirtää missään muodossa tai millään tapaa ilman Dos Artesanas Oy:n etukäteissuostumusta eikä ilman selkeää mainintaa niiden lähteestä (www.kutomostudio.com).

Jos tietoosi tulee tekijänoikeuksien rikkomus tai sinulla on kysyttävää tämän verkkosivuston sisällön ja kuvien asianmukaisesta käytöstä, lähetä meille viesti.

Tämän Vastuuvapauslausekkeen Vastuuvapaus

Tarkoituksemme ei ole tehdä pilaa edellä kerrotuista asioista. Olisimme paljon mieluummin neulomassa tai rakentamassa asiakkaillemme loimia kuin kirjoittamassa näitä pykäliä. Joka tapauksessa toivomme kovasti, että ihmiset eivät kohtelisi toisiaan kaltoin mielipiteiden takia, vaatisi toisia tilille asioista, joihin nämä eivät voi vaikuttaa, tai yrittäisi hyötyä toisten työstä ilman lupaa. Silloinhan maailma olisi lähestulkoon täydellinen paikka, vai mitä?

Piditkö lukemastasi? Ehkäpä haluat myös tutustua tietosuojakäytäntöömme ja käyttöehtoihimme.