Back to All Events

Kurssi: Kudonnan alkeet - päivä 1/2

  • Kutomo Craft Studio 5 Malagankatu Malagagatan Helsinki, 00220 Finland (map)

Oletko aina halunnut kokeilla kangaspuilla kudontaa, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Kudonnan alkeiskurssilta saat eväät uuteen harrastukseen!

Kurssilla tutustutaan vipukangaspuihin, kudonnassa käytettäviin työvälineisiin, kudonnan perustekniikoihin sekä työohjeiden tulkitsemiseen. Käsittelemme kutomisen työvaiheet työn aloittamisesta sen viimeistelyyn. Tavoitteena on antaa osallistujille tarvittavat tiedot, jotta nämä osaavat itsenäisesti kutoa erilaisia töitä valmiisiin loimiin. Kurssin aikana tehdään myös suunnitelmat ja laskelmat ensimmäistä omaa kudontatyötä varten. Lisäksi käymme läpi yleisimpiä työn aikana ilmeneviä ongelmia sekä ratkaisuja niihin. Kurssilta saa opetusmateriaalin, josta on myöhemmin hyvä kerrata läpi käytyjä asioita.

Kurssi koostuu kahdesta teoriaopetuskerrasta (3 tuntia/kerta). Teoriakertojen jälkeen kurssilaiset pääsevät testaamaan oppimiaan taitoja käytännössä varaamalla kudontavuoron haluamaansa loimeen.

Opetuskieli: suomi

Ajankohta: tiistait 17. ja 24.9. kello 17–20.

Kurssimaksu: 70 € (ei sisällä kudonta- eikä materiaalimaksua, joka määräytyy kudottavan työn mukaan)

Mukaan mahtuu 5 osallistujaa.

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studio@kutomostudio.com.

Kurssimaksun voi maksaa pankki- tai luottokortilla ensimmäisellä kurssikerralla. Jos peruutat osallistumisen, kun kurssin alkuun on alle 5 päivää, veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Lue käyttöehdot kokonaisuudessaan.

Uppoudu kudonnan maailmaan!

Uppoudu kudonnan maailmaan!

Earlier Event: September 7
Neuletapaaminen
Later Event: September 18
Kurssi: Johdatus punch needle -tekniikkaan