Back to All Events

Ryijytapaaminen

  • Kutomo Craft Studio 5 Malagankatu 00220 Helsinki Finland (map)

Ryijytapaaminen

Oletko hurahtanut ryijyihin? Haluaisitko ommella oman ryijyn? Tai kenties olet osallistunut Iltamaan ryijykurssille ja haluaisit tulla näyttämään valmista työtäsi? Kutomolla järjestetään ryijyaiheinen tapaaminen, johon ovat tervetulleita kaikki ryijyistä ja niiden tekemisestä kiinnostuneet. Ohjelmassa on puhetta ryijyistä ja niiden tekemisestä, itse tehtyjen ryijyjen ihastelua sekä yleistä ryijyinnostuksen jakamista samasta aiheesta kiinnostuneiden kanssa.

Paikalla on Iltamaan Jenni, joka on opettanut ryijykursseja niin Kutomolla kuin Kansallismuseossakin sekä monissa muissa kulttuurihistoriallisesti merkittävissä tai erityisen mielenkiintoisissa paikoissa. Voit kysellä Jenniltä ryijyistä ja saada vinkkejä oman ryijysi tekoon.

Vapaa pääsy.

Tule mukaan fiilistelemään ryijyjä!

Tule mukaan fiilistelemään ryijyjä!

Earlier Event: May 8
Neuletapaaminen
Later Event: May 15
Kässäfestarien jatkot Kutomolla