Back to All Events

Kurssi: Paperinarun kehräys

  • Kutomo Craft Studio Malagankatu 5 00220 Helsinki (map)

Paperinarun kehräys

Paperinarun kehrääminen on oiva tapa kierrättää esimerkiksi vanhat silkki-, pakkaus- ja kaavapaperit. Voit värjätä niin paperia kuin siitä tehtyä valmista naruakin, ja mukaan voi sekoittaa silkkiä tai villaa.

Kurssilla työvälineenä käytetään värttinöitä. Teemme materiaalikokeiluja, joiden tuloksena on pieniä määriä erilaisia paperinaruja. Jos innostut kurssin jälkeen kehräämään suurempia määriä, paperinaruja voi jatkokäyttää esimerkiksi neulontaan, virkkaukseen, kudontaan sekä kaikenlaiseen askarteluun ja koristeluun.

Opettaja tuo mukanaan erilaisia papereita, mutta voit myös tuoda omia papereita, jos haluat kokeilla jotakin tiettyä materiaalia. Yksi yleinen materiaali on sanomalehti, mutta sen työstäminen on melko vaativaa; kokeilemme kyllä kurssilla sitäkin.

Aiempaa kokemusta kehräämisestä ei tarvitse olla.

Kurssi kestää kolme tuntia.

Kaavapaperista tehtyä narua

Kaavapaperista tehtyä narua

Tarvittavat materiaalit: Opettaja tuo mukanaan tarvittavat välineet ja materiaalit, mutta voit myös tuoda omia papereita, jos haluat kokeilla jotakin tiettyä.

Kurssimaksu: 50 €

Ajankohta: Torstai 25. huhtikuuta kello 17 - 20.

Opetuskieli: Suomi, mutta tarvittaessa opettaja neuvoo kurssilaisia myös englanniksi.

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studio@kutomostudio.com. Vähintään 5 ja enintään 10 osallistujaa.

Tietoa opettajasta:
Laura on kansatieteilijä ja perinnekäsitöiden opettaja. Hän on kiinnostunut monenlaisista käsityötekniikoista ja haluaa jatkuvasti oppia ja opettaa jotain uutta. Laura kirjoittaa moninaisista kiinnostuksenkohteistaan blogeissaan Sanavyyhti ja Rukkikuiskaaja.

Laura Hämäri tulee helsinkiläiselle Kutomo Craft Studiolle opettamaan käsityökursseja.

Laura Hämäri tulee helsinkiläiselle Kutomo Craft Studiolle opettamaan käsityökursseja.

Earlier Event: April 24
Neuletapaaminen
Later Event: April 27
Neuletapaaminen