Back to All Events

Kurssi: Makrameeta aloittelijoille

  • Kutomo Craft Studio Malagankatu 5 Helsinki, 00220 Finland (map)

Aloittelijoiden makrameekurssi

Opettelemme kolme perussolmua. Harjoittelemme solmuja aluksi yksi kerrallaan ja kurssin päätteeksi valmistamme minimakrameetyöt.

Jos olet aiemmin käynyt makrameekurssin tai opetellut itse solmuja, voit toki tulla kertaamaan kurssille. Kurssin aikana käydään läpi kuitenkin vain perussolmuja, jotta saamme ajan riittämään.

Jotta pääset heti kurssin jälkeen jatkamaan solmeilua kotona, illan aikana on myös mahdollista ostaa makrameemateriaaleja kilohintaan.

Esimerkkejä pienistä makrameetöistä. Kuva: Anni Laitinen.

Esimerkkejä pienistä makrameetöistä. Kuva: Anni Laitinen.

Kurssimaksu: 30 €, sisältää solmujen harjoitteluun ja minimakrameetyöhön kuluvat materiaalit

Ajankohta: tiistai 8. lokakuuta kello 18.00 - 21.00

Opetuskieli: suomi, mutta tarvittaessa opettaja voi neuvoa myös englanniksi

Ilmoittaudu kurssille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen studio@kutomostudio.com. Vähintään 6 ja enintään 8 osallistujaa.

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä pankki- tai luottokortilla.

Jos peruutat osallistumisen, kun kurssin alkuun on alle 5 päivää, veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Lue käyttöehdot kokonaisuudessaan.

Tietoa kurssin opettajasta:

Rakkaus käsitöihin ja ryijyihin on elänyt siitä asti, kun Jenni ompeli ensimmäisen ryijynsä 10-vuotiaana koulun käsityön tunneilla. Vuonna 2016 Jenni perusti käsityöalan yrityksen Iltamaan, joka järjestää kursseja kulttuurihistoriallisesti merkittävissä tai erityisen mielenkiintoisissa paikoissa.

Jenni on koulutukseltaan artesaani, merkonomi, IT-alan insinööri (yamk) sekä ammatillinen opettaja. Vahvaan osaamis- ja kokemuspohjaan perustuen Jennin kurssit ovat hyvin suunniteltuja, johdettuja ja jokainen kurssilainen otetaan varmasti yksilönä huomioon. Kukaan kurssilainen ei jää ilman apua ja Jenniltä on helppo kysyä ohjeita ja vinkkejä. Jennin lämmin tapa ottaa jokainen kurssilainen vastaan tekee kursseista rentouttavia ja ilmapiiriltään avoimia. Jenni pitää huolta kurssilaisista kurssia ennen, kurssin aikana ja kurssin jälkeen. Jenni jaksaa kannustaa jokaista tekemään parhaansa ja osaa motivoida kurssilaisia tarvittaessa.

Jenni on ympäristötietoinen ja käyttää materiaaleja ja resursseja järkevästi, tuhlailematta. Jennin yrityksessä tuetaan vaikeasti työllistyvien työllistämistä. Ihmisläheiset ja luontoa säästävät arvot ovat Jennille ja hänen yritykselleen ensiarvoisen tärkeitä.

www.iltamaa.fi

Earlier Event: September 24
Kurssi: Kudonnan alkeet - päivä 2/2
Later Event: October 12
Neuletapaaminen